Crea ara la teva botiga per un 50% menys

ecommerce-colores

 

Si tens un comerç físic, una botiga al carrer, ara és el moment de fer el salt a vendre per internet, perquè la Generalitat de Catalunya acaba de destinar un fons de 1.500.000 € per a subvencions orientades a l’evolució del teixit de comerç de la comunitat autònoma.

En aquest cas, les subvencions relacionades amb la creació de noves botigues online per als establiments físics són de fins a 3000 € (50% del total) amb un mínim de 1000 €. Però és només fins el 12 de maig!

Els únics requisits són:

  • Empresa registrada a Catalunya
  • Establiment obert al públic a peu de carrer
  • No disposar de botiga online oberta o en funcionament
  • Tenen prioritat els comerços d’Artesania i de moda davant dels altres
  • Fer els tràmits fins el 12 de maig
  • I tenir moltes ganes d’ampliar el teu volum de vendes!

L’objectiu és evitar la desertització del comerç de carrer, per a que pugui competir amb les grans superficies online i obtenir un mercat geogràficament més ampli. D’aquesta manera, s’evitarà el tancament progressiu, a les ciutats catalanes, del comerços tradicionals o establerts durant anys, i es farà més viable la seva continuïtat.

 

COM POTS ACONSEGUIR LA SUBVENCIÓ?

Els tràmits són molt senzills, i només necessites una foto del teu establiment i omplir un formulari, que després validarà el Consorci de Comerç o les Oficines de Gestió Empresarial.

Si necessites ajuda per a la tramitació o bé vols que ens encarreguem nosaltres de crear el teu comerç online Prestashop, contacta amb nosaltres i t’atendrem ben gustosament.

 

Nosaltres et guiem per desenvolupar una botiga online que et faci entrar al mercat online de la forma més segura, ràpida i eficient possible.

CONTACTA AMB NOSALTRES ARA!

Omple el següent formulari i contactarem amb tu immediatament per a assessorar-te sobre com aconseguir la subvenció i fer la teva botiga online

50-

Corre! Només fins el 12 de maig!

 

Translate »